Terugroepactie voor AH Krakelingen Puur en Heks'nkaas

09 aug 2023, 13:40 Nieuws
ah albert heijn
Albert Heijn is een terugroepactie gestart voor de producten AH Krakelingen Puur en Heks'nkaas.
Fabrikant Heks’nkaas waarschuwt voor verpakkingen Heks’nkaas Origineel die zijn verkocht bij Albert Heijn. Door een verkeerd etiket worden de allergenen niet juist vermeld. Op deze verpakkingen is per ongeluk het etiket geplakt van Heks’nkaas Origineel Vegan. Door deze fout worden de allergenen ei en melk niet genoemd.
De waarschuwing geldt voor de verpakkingen Heks’nkaas Origineel van 150 gram in rechthoekige verpakking met streepjescode 8718719176139 en houdbaarheidsdatum 23-08-2023. De waarschuwing geldt alleen voor de verpakkingen die zijn verkocht bij Albert Heijn.
Mensen die allergisch zijn voor ei en melk worden opgeroepen het product niet te eten en de inhoud van de verpakking weg te gooien. Maak een foto van de onderzijde van de verpakking, inclusief de barcode en stuur deze foto per e-mail naar [email protected]. Stuur ook de gegevens van uw bankrekening mee zodat het aankoopbedrag vergoed kan worden.

AH Krakelingen Puur

Albert Heijn waarschuwt woensdag dat in sommige verpakkingen AH Uit de Bakkerij Krakelingen Puur een ander product zit. Op de verpakking staan de allergenen melk en hazelnoot die in dat product zitten niet vermeld op de verpakking.
Het gaat om de verpakkingen van de AH Uit de Bakkerij Krakelingen Puur met houdbaarheidsdatum 16 februari 2024.
Mensen met een allergie kunnen het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn en krijgen het aankoopbedrag terug. Als het product online is gekocht kan het formulier ingevuld worden.
Mensen die niet allergisch zijn voor melk en (hazel)noten kunnen het product gewoon eten.