StartFest, het werk- en ontwikkelevenement op Suikerterrein

17 okt , 14:35 Nieuws
schermafbeelding 2024 10 17 120512
Redactie
Op donderdag 24 oktober is de zesde editie van StartFest. Dit keer op het Suikerterrein in Groningen. Deze editie is speciaal voor inwoners van Groningen en wordt georganiseerd door Werk in Zicht en de gemeente Groningen.
Wethouder Carine Bloemhoff opent het festival op het Suikerterrein samen met Wim Kieft. Vervolgens deelt Wim Kieft, voormalig profvoetballer en voetbalanalist zijn verhaal met de bezoekers. Een inspirerend verhaal over tegenslagen en hoop, over eenzaamheid en veerkracht, over strijd en overwinning en over hoe hij zijn weg terugvond.

StartFest 

StartFest is het grootste werk- en ontwikkelevenement in Noord-Nederland, met twaalf festivals verspreid over Groningen en Noord-Drenthe. Op StartFest draait alles om ontwikkeling en het ontdekken van talent. Iedereen is welkom, van jong tot oud, ongeacht opleiding, werkervaring of achtergrond. Er wordt niet gekeken naar een CV, maar naar wat iemand kan. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Inspiratie en ontwikkeling

Meer dan honderd opleiders, bedrijven, branche- en maatschappelijke organisaties laten zien wat ze te bieden hebben. Bezoekers kunnen in gesprek met werkgevers. Door doe-activiteiten en workshops worden mensen geïnspireerd om zich te ontwikkelen. Dit kan zijn (meer) werken, een andere baan, een opleiding starten of vrijwilligerswerk doen . Gidsen en tolken helpen bezoekers hun talenten en mogelijkheden te ontdekken.
De toegang is gratis. Startfest is van 10.00 uur tot 20.00 uur op het Suikerterrein, Suikerlaan 10.
Kijk voor meer informatie op StartFest.nl
(Foto: Eerdere editie van Startfest)