Ruim 15.000 Fietsritjes gemaakt met populaire wandelapp 'Ommetje'

21 apr 2022, 8:55 Nieuws
ommetje groningen fietsritjes
Sinds de start van de pilot met de populaire wandelapp 'Ommetje' van de Hersenstichting hebben Groningers al ruim 15.000 fietsritjes gemaakt. Dat meldt de provincie Groningen.
De app biedt exclusief voor Groningen de kans om punten te verdienen met fietsritjes. Groningen is de eerste provincie in Nederland met een uitbreiding voor fietsers in de Ommetje-app. Groningers weten deze pilot goed te vinden.

Fietsritje sokken winnen

De mascotte van Groningen Bereikbaar is een groen, vierkant poppetje genaamd Kubie. Speciaal voor de Fietsritje Challenge deelt Kubie sokken uit. De eerste 100 nieuwe deelnemers aan Fietsritje ontvangen zo'n uniek paar sokken thuis.

Eenvoudig meedoen

Alle Groningers kunnen eenvoudig meedoen aan Fietsritje. De fietsapp is geïntegreerd in de bestaande Ommetje-app en te activeren met de code 'FIETSRIT' op de persoonlijke accountpagina. De Fietsritje Challenge loopt nog tot 9 mei en werkt grotendeels hetzelfde als Ommetje.
Deelnemers kunnen zich inschrijven in de eigen gemeente en persoonlijke fietsdoelen stellen. Deelnemers kunnen nu de 'fietsfanaat'-badge verdienen. Met het behalen van deze badge zijn leuke prijzen winnen.
Kijk voor meer informatie: www.fietsritje.nu .