Nachtafsluitingen op Ring West, Ring Zuid en A28 komende weken

03 jul , 12:45 Nieuws
wegwerkzaamheden bord
Automobilisten moeten de komende weken rekening houden met extra afsluitingen. Op de westelijke en zuidelijke ringweg en de A28 zijn de komende weken ’s nachts afsluitingen.
Deze week is de westelijke ringweg tot 6 juli 's nachts in één richting dicht. De afsluiting is vanaf de toerit Zeeheldenbuurt (Peizerweg) tot aan het voor de aanleg van faunarasters.
In de week van 8 juli zijn er afsluitingen op de A28 en ook de zuidelijke ringweg gaat enkele nachten dicht.

Ring Zuid in beide richtingen dicht

Op de zuidelijke ringweg gaat de toerit vanaf de Europaweg richting Hoogezand een aantal nachten dicht. Datzelfde geldt voor de verbinding van Ring Oost naar Ring Zuid en voor de toerit Meerstad. Deze afsluitingen zijn van maandag 8 op dinsdag juli en in de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 juli.

A28 richting Groningen

De A28 wordt in beide richtingen afgesloten, maar wel om en om. Eerst is de A28 drie nachten dicht vanaf Groningen-Zuid tot het Julianaplein. Dat betekent dat Ring Zuid ook dicht is vanaf het Julianaplein tot aan het Vrijheidsplein. De afsluitingen zijn in de avond en nacht tussen maandag 8 en donderdagochtend 11 juli. De afsluiting geldt ook van maandag 15 op dinsdg 16 juli.

A28 richting Groningen-Zuid

Op donderdag 11, vrijdag 12, zaterdag 13 en dinsdag 16 juli is de A28 dicht vanaf het Julianaplein richting Groningen-Zuid. Dit betekent dat ook een deel van Ring Zuid, vanaf Groningen-West tot aan het Julianaplein, afgesloten is.
De afsluitingen zijn iedere keer tussen 22.00 uur 's avonds en 6 uur 's ochtends.