N7 tussen knooppunt Euvelgunne en Westerbroek komend weekend dicht

20 apr 2023, 9:00 Nieuws
n7 21 april weekend
Komend weekend is de N7, tussen knooppunt Euvelgunne tot aan Westerbroek, voor verkeer richting Hoogezand dicht. Van vrijdagavond 21 april 22.00 uur tot maandagochtend 24 april 6.00 uur is de weg dicht vanwege werkzaamheden aan het oostelijke deel van de N7.

Toeritten dicht

In dit weekend zijn er ook twee toeritten afgesloten. Op de zuidelijke ringweg is oprit 38 Zuid-Oost dicht voor verkeer richting het oosten. Op de oostelijke ringweg (N46) is de toerit Meerstad richting Hoogezand dicht.

Omleidingen

Verkeer uit de richting Drachten of Assen dat naar Hoogezand gaat, kan vanaf Ring Zuid omrijden via de afrit 37 bij de Europaweg en via deze weg naar Westerbroek naar de A7. Verkeer vanaf de oostelijke ringweg (N46) kan afrit 2 Delfzijl nemen naar de Rijksweg en het Damsterdiep en dan via de Europaweg naar Westerbroek en de A7.

Extra afsluitingen in de nacht

In de drie nachten dit weekend zijn er ook extra afsluitingen. Dan is de weg in de andere richting, van Westerbroek tot knooppunt Euvelgunne tussen 21.00 uur en 6.00 uur, ook dicht. Daarnaast is in de nachten ook de zuidelijke ringweg dicht tussen Euvelgunne en de Europaweg.