Industrieel erfgoed De Toekomst decor voor GroBusiness Ondernemersfestival

jul 04 , 16:20 Nieuws
grobusiness ondernemersfestival 21
De Toekomst in Scheemda is donderdag 11 juli het decor voor het GroBusiness Ondernemersfestival. Dit industrieel erfgoed, voorheen een strokartonfabriek, biedt volgens de organisatie een prachtige setting voor een dag vol inspiratie, netwerken en ondernemerschap. De organisatie verwacht rond de 500 ondernemers te verwelkomen.

Voor ondernemers, door ondernemers

Het GroBusiness Ondernemersfestival richt zich op ondernemers uit de provincie Groningen, van Stad tot Ommeland, in alle sectoren en in elke fase van hun bedrijfsontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar antwoorden, ondersteuning, inspiratie, of nieuwe contacten wilt leggen en je netwerk wilt uitbreiden, dit evenement biedt voor ieder wat wils. Het evenement is niet alleen voor, maar ook door ondernemers, wat betekent dat er veel ondernemers op het podium staan die hun ervaringen, oplossingen, pieken en dalen delen.

Programma hoogtepunten

Het programma bevat praktische workshops, inspirerende talks en verhalen van mede-ondernemers die nieuwe inzichten bieden. De dag staat onder leidingvan dagvoorzitter Wilfred Genee, presentator bij BNR Nieuwsradio. Sprekers zijn onder andere gedeputeerde Henk Emmens, kwartiermaker economische agenda Jakob Klompien, expert betekeniseconomie Kees Klomp, ondernemer en oud-schaatsster Renate Groenewold, AI-expert Nick Moesker, succesondernemer Albert Keizer en Burgemeester van Groningen Koen Schuiling.

Festivalplein op het Ondernemersfestival

Het festivalplein biedt diverse bezienswaardigheden, waaronder Gelukkig ben je in Groningen, Impactzone, Next Destination, Steunpunt Bevingsgebied, Circus Circulair, Huiskamer van de Kwartiermaker, Get Some Energy, GroBusiness Coffeecorner en Proeftuin van Proeftuinen.
Het evenement op 11 juli is van 13.00 tot 19.00 uur.