Café de Klikspaan opent tweede locatie met een uniek concept

14 feb 2022, 14:40 Nieuws
desi meijer kleintje klikspaan cafe de klikspaan
Café de Klikspaan opent een tweede locatie in Groningen. Dit bruin café aan de Vishoek 12 biedt besloten feesten, borrels en partijen. "Een uniek concept in Groningen!", aldus café de Klikspaan. Én de naam is 'Kleintje Klikspaan.

Het concept van Kleintje Klikspaan

Het café is er om stadjers, studenten, bedrijven, sportverenigingen en studieverenigingen een plek te bieden waar zij een geweldig feest of een gezellige borrel kunnen geven. Naar eigen wens, met alleen eigen genodigden. Dit kan zeven dagen in de week, in de middag, avond en tot in de nacht.
Kleintje Klikspaan leent zich voor feesten, borrels en partijen tot 75 personen. In overleg is van alles mogelijk qua drankjes, hapjes, muziek, aankleding en meer.

Het zusje van Café de Klikspaan

Kleintje Klikspaan is de tweede locatie van Café de Klikspaan. In de Rivierenbuurt in Groningen, aan de Rabenhauptstraat 78, achter het centraal station is Café de Klikspaan te vinden. Café de Klikspaan is een bruin buurt- en speciaalbiercafé en een begrip in Groningen.
Het idee voor Kleintje Klikspaan komt van eigenaresse Aileen Meijer, die op haar 22ste de jongste kroegeigenaar van Groningen werd. Nu is ze 28 en opent ze haar tweede café: “Toen het oude Land van Belofte op mijn pad kwam, kon ik niet anders dan ‘ja’ zeggen. Zowel het café als de buurt zijn enorm opgeknapt, en het café leent zich uitstekend voor borrels en feesten tot zo’n 75 personen. Daar is veel vraag na, maar kan ik bij Café de Klikspaan niet bieden door de vele aanloop en vaste gasten. Nu is er een plek waar het wél kan, bij Kleintje Klikspaan!”

Eerste besloten feesten

Op dit moment wordt er hard gewerkt om het café naar de (huis)stijl van Café de Klikspaan om te bouwen. Het wordt een écht Klikspaan-café: sfeervol, bruin, met kwaliteit en service hoog in het vaandel. De eerste boekingen zijn al binnen.
Op 26 februari staat het openingsfeest (besloten) gepland.
Kijk voor meer informatie en het reserveren van een besloten feest, borrel of partij: www.kleintjeklikspaan.nl .