50 nieuwe voorstellingen en concerten geboekt in het Grand Theatre Groningen

De programmering in het Grand Theatre trekt sinds de heropening veel publiek
Foto: Knelis

De Oosterpoort & Stadsschouwburg Groningen mochten ook de 2e helft van het theaterseizoen programmeren in het Grand Theatre, werd in oktober besloten.

In lijn met de programmering zoals die altijd te zien was in het theater aan de Grote Markt is dat weer goed gelukt.

In totaal zijn er 80 nieuwe voorstellingen en concerten bijgeboekt voor het voorjaar 2016, waarvan er 50 in het Grand Theatre Groningen te zien zullen zijn.

Een greep uit het programma voor de komende periode:
Club Guy & Roni’s Weekend Break Festival is na een uitstapje bij Paradigm terug in het Grand Theatre. Een weekend vol moderne dans, theater, film, live muziek, multimedia en meer.

De voorstellingen ‘Nobody Home‘ van Daria Bukvić en ‘Al te luide eenzaamheid‘ van Theater Zuidpool, die geselecteerd waren voor het Nederlands Theaterfestival, maar in september niet naar het noorden konden komen, spelen in het voorjaar in het Grand Theatre.

Tijdens Krokus Kriebels in de voorjaarsvakantie verandert het Grand Theatre in een waar jeugdtheaterfeestje. Rondom alle voorstellingen worden er deze week extra activiteiten georganiseerd.

Verder biedt het Grand Theatre een podium aan een groot aantal muzikanten waaronder:  Yuri Honing Acoustic Quartet, Electra, Nieuw Amsterdams Peil & Gerrie de Vries en Spinvis.

De kaartverkoop is donderdag gestart.

Klik hier voor de voorjaarsbrochure

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden