Kapsalon Knippen & Zo opent maandag deuren na ‘intelligente lockdown’

Foto: De Redactie

De telefoon stond roodgloeiend! De kappersbranche mag weer open.

Bij kapsalon Knippen & Zo zijn ze blij en kunnen ze niet wachten om weer te beginnen. Woensdagavond maakte premier Rutte bekend dat kapppers en andere contactberoepen vanaf maandag hun beroep weer mogen uitoefenen.

Een dag voor de aangekondigde coronamaatregelen van 17 maart sloot de kapsalon de deuren, voor de veiligheid en ter bescherming van de medewerkers en de klanten.

Voorbereidende maatregelen

Ter voorbereiding van de opening heeft de kapsalon verschillende voorbereidingen getroffen. Sinds donderdag is gestart met het maken van uitsluitend telefonische afspraken. Op die manier kunnen klanten beter over de dag verspreid worden.

Daarnaast is een hygiëne zuil geplaatst bij de ingang waar de klanten hun handen kunnen desinfecteren bij binnenkomst. Na elke behandeling worden alle gebruikte materialen en stoelen grondig gereinigd. Ook kunnen schermen geplaatst worden tussen de stoelen in verband met de anderhalve meterregel.

Als klanten willen kunnen ze een mondkapje dragen, maar dit is niet verplicht. Het kappersteam houdt zich aan het hygiëneprotocol van het RIVM en de ANKO (de brancheorganisatie van kappers).

Uiteraard geldt ook hier, indien klanten verkouden zijn, moeten hoesten of koorts hebben, ze thuis blijven.

‘Het was donderdag echt mega druk met de telefoon! Ik had drukte verwacht maar zoals dit niet…’, aldus Kelly Kremer, eigenaresse van kapsalon Knippen & Zo. De kapsalon is in de tussen tijd gerestyled.

‘Wij kunnen niet wachten om weer te beginnen!’

Voor een afspraak kan gebeld worden met 050-549 8671.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden