Vernieuwde Albert Heijn Eikenlaan open

Supermarktmanager Marije Douwstra is trots op de vernieuwde Albert Heijn Eikenlaan.
Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper

De Albert Heijn in de Groningse wijk Selwerd is na een ingrijpende verbouwing woensdag weer geopend. De winkel aan de Eikenlaan heeft nu ook het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Klanten hebben keuze uit een groter versaanbod. De openingsactiviteiten zijn vanwege het coronavirus afgelast.

De verbouwing bleef binnen de bestaande muren. “Toch is het nu veel ruimer dan eerst, dankzij een slimme herinrichting”, vertelt supermarktmanager Marije Douwstra. “En, hoewel alles binnenin compleet vernieuwd is, blijven we gewoon de bekende en vertrouwde winkel. De gemoedelijke sfeer is gebleven.”

1,5 meter

Bij de kassa’s zijn plexiglas schermen geplaatst voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten. Met hesjes vragen vakkenvullers aandacht voor het houden van 1,5 meter afstand. Ook mag er maximaal één klant per 10 m2 in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht.

Daarnaast is de oproep om zo veel mogelijk gebruik te maken van de zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen.

Ouderen

Ouderen (70+) kunnen voorlopig terecht bij een speciaal boodschappenuur in de winkel. Dit is van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 8.00 uur ’s ochtends.

De openingstijden aan de Eikenlaan 39 in Groningen zijn:

  • Maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 22.00 uur;
  • Zondag van 12.00 tot 22.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden