Vindicat: ‘Studenten uit vereniging gezet’

Foto: De Redactie

De vijftien studenten, die in de afgelopen vrijdagnacht op zaterdag een feestje hadden bij Vindicat, zijn uit de studentenvereniging gezet. Dat schrijft de vereniging zaterdagmiddag op de site.

‘Vol ongeloof hebben wij kennis genomen van het incident dat gisteravond plaats heeft gevonden. Het was een illegale en bovenal ontzettend onverantwoorde actie, wat volledig in strijd is met het corona beleid van de overheid en van Vindicat. Niet aan de richtlijnen houden en daarbij anderen in gevaar brengen, accepteren wij niet van onze leden. We zijn blij dat de politie deze ongepaste samenkomst in ons gebouw heeft gestopt en dat de betreffende individuen zijn beboet’, aldus de vereniging.

“Ook zullen zij verwijderd worden van de vereniging, wij willen niets te maken hebben met dit gedrag. In deze tijden is het erg belangrijk dat wij ons allemaal, inclusief studenten, houden aan de overheidsmaatregelen”.

De studenten kregen een boete omdat ze zich niet aan de coronamaatregelen hielden. De maatregelen houden in dat samenscholingen verboden zijn binnen anderhalve meter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden