Afsluiting N360, tussen Groningen en Delfzijl voor alle verkeer

Foto: De Redactie

De provinciale weg N360 tussen Groningen en Delfzijl is vanaf volgende week maandag 6 april tot en met 24 april afgesloten voor al het verkeer. In deze periode vindt de aanleg van de rotonde bij Ten Post plaats.

Door de landelijke maatregelen van de coronacrisis is er veel minder verkeer op de weg. Omdat het afsluiten van een weg in deze periode minder hinder voor het verkeer veroorzaakt is besloten de werkzaamheden van de aanleg van de rotonde Ten Post eerder te starten.

Omleidingsroute

Vanaf maandag 6 april 7.00 uur is de N360 volledig afgesloten. Het doorgaand verkeer vanuit de stad Groningen wordt omgeleid via de N993 (Ten Boer) – N46 (Eemshavenweg) – N996 (Loppersum).

Voor verkeer uit de richting Delfzijl geldt de route N996 (Loppersum) – N46 (Eemshavenweg) – N993 (Ten Boer). Lokaal verkeer en de bus rijden via de Rijksweg door Winneweer.

In Ten Post komt (nabij kruising Rijksweg/ Eestumerweg) komt een tijdelijke bushalte.

De wegwerkzaamheden duren tot vrijdag 24 april. Dus vanaf vrijdagavond is de weg weer open voor al het verkeer. Het werk is dan niet helemaal klaar, maar wel zover dat het verkeer vanuit alle richtingen gebruik kan maken van de rotonde.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden