Presentatie Groninger Scheurkalender

Foto: Team Communicatie VRIJDAG

De officiële overhandiging van de eerste Groninger Scheurkalender wordt vrijdag 20 november feestelijk gevierd vanaf 15.00 uur in café Spoorzicht te Loppersum.

Een speciale door Arriva beschikbaar gestelde trein vertrekt die dag van het NS hoofdstation richting Loppersum.  Daarin treedt als speciale gast Ellen ten Damme live op. De reizigers in deze trein hebben allemaal een ding gemeen; ze willen een ander geluid in en buiten Groningen laten horen.

Project Groninger Scheurkalender
Afgelopen mei begon het project van de Groninger Scheurkalender toen 12 Groninger organisaties hun achterban en relaties opriepen in beeld te brengen wat hen in Groningen beweegt. Met meer dan 650 inzendingen voor het vullen van een dag in de kalender was de respons overweldigend.

Met de kalender beogen de initiatiefnemers binnen en buiten Groningen een ander geluid te laten horen. Omdat, zo vinden de initiatiefnemers, Groningen zoveel meer is dan alleen een aardbevingsgebied. Het project lijkt in die ambitie geslaagd.
scheurkalender 124

Kalender te koop vanaf 20 november
De Groninger scheurkalender 2016 is vanaf 20 november te koop in boekwinkels. De kalender is nu al in de voorverkoop via de website te bestellen. Voor een overzicht van verkooppunten zie website www.groningerscheurkalender.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden