Kruising Helperzoom Helper Brink dit weekend afgesloten

Foto: De Redactie

Dit weekend, van vrijdag 13 maart 19.00 uur tot maandag 16 maart 6.00 uur gaat Combinatie Herepoort de kruising van de Helper Brink op de Helperzoom aanpassen en opnieuw asfalteren.

De Helperzoom is afgesloten voor al het verkeer in beide richtingen tussen Groenendaal en de Händellaan. De werkzaamheden zouden vorig weekend plaatsvinden, maar gingen niet door vanwege de weersomstandigheden.

De werkzaamheden hebben te maken met de Helperzoomtunnel, die in het verlengde van de Helper Brink wordt gebouwd. Deze tunnel onder het spoor gaat op 3 april open voor autoverkeer, fietsers en voetgangers.

Omleiding

Fietsers worden omgeleid via de Händellaan – Beethovenlaan – Helper Brink – Haydnlaan – Groenendaal en vice versa. De omleiding voor autoverkeer is afhankelijk van de richting waar je vandaan komt en je bestemming. Volg de gele borden voor de juiste omleidingsroute.

Aansluiting Duinkerkenstraat

Aan de andere zijde van het spoor sluit de Helperzoomtunnel straks aan op de Duinkerkenstraat. Aan deze kant zijn tot eind maart werkzaamheden aan de kruising. We gaan hier de verkeerslichten aansluiten en inregelen, passen het fietspad aan en gaan de aansluiting van de tunnel op de bestaande weg asfalteren. We zetten verkeersregelaars in, zodat het verkeer de werkzaamheden kan passeren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen