Werkzaamheden Kieler Bocht op zuidelijke ringweg aan nieuwe oprit Eemspoort

Foto: De Redactie

Bij de Kieler Bocht op de zuidelijke ringweg is deze week gestart met het afbouwen van de nieuwe oprit van bedrijventerrein Eemspoort naar de zuidelijke ringweg.

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van riolering en afwatering, het aanleggen van de fundering en het asfalt. De werkzaamheden zijn tussen 7.00 uur en 19.00 uur en duren tot ongeveer eind maart 2020.

Verkeershinder

De werkzaamheden zijn in de berm tussen de Kieler Bocht en de zuidelijke ringweg. Het autoverkeer heeft hier daarom weinig hinder van, meldt Aanpak Ring Zuid. Het fietspad ter hoogte van de werkzaamheden is wel afgesloten. Fietsers rijden over de rijbaan.

Afgelopen najaar werd op dezelfde locatie een faunapassage aangelegd. Het is momenteel nog niet bekend wanneer de nieuwe oprit precies in gebruik wordt genomen.

Driebond

Ook aan de andere kant van de ringweg, bij bedrijventerrein Driebond, wordt gewerkt. Op deze locatie brengt de aannemmer grond aan voor de nieuwe aansluiting van de Osloweg en Stettinweg op de zuidelijke ringweg. Zodra de grond hier voldoende is ingeklonken, kan de op- en afrit worden afgebouwd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden