Distrikt Nørrebro geopend in Herestraat

Foto: Distrikt Nørrebro

Fashionlabel Distrikt Nørrebro, afkomstig uit de buurt van Kopenhagen, heeft sinds vorige week woensdag de deuren geopend in de Herestraat. Met de opening van deze winkels is ook de webshop distriktnorrebro.com gelanceerd.

Dit jaar worden 15 nieuwe winkels en een webshop geopend. De eerste winkels zijn gevestigd in Groningen en Utrecht.

The Brand

Laten zien wie je bent door de keuzes die je maakt, de plek waar je woont, de vrienden die je hebt en de kleren die je draagt. Met kleding vertel je wie je bent.

Kies je voor Distrikt Nørrebro, dan maak je een statement. Away from the grey. Distrikt Nørrebro heeft zijn roots in Nørrebro, de hippe en creatieve buurt in Kopenhagen: rauw, multicultureel, modern, kleurrijk, dynamisch, divers en levendig.

Het nieuwe winkelinterieur en de kleding van Distrikt Nørrebro zijn geïnspireerd op de kunst, architectuur en cultuur uit deze buurt. De nieuwe stores hebben dan ook een rauwe, urban uitstraling. Er worden veel grijstinten en materialen als plexiglas, hout en beton gebruikt.

Stores

Naast Groningen en Utrecht openen er tot november stores in Eindhoven, Zwolle, Amsterdam, Den Haag, Antwerpen, Amersfoort, Enschede, Hoofddorp, Nijmegen, Rotterdam, Arnhem, Capelle en Leidschendam.

Kijk voor meer informatie: www.distriktnorrebro.com

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen