Promotiedagen Noord Nederland 2015

Foto: Jan Buurma

De 29e editie van de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland vindt dinsdag 3 november en woensdag 4 november 2015 plaats in de Martiniplaza.

De Promotiedagen is een business event om zakenrelaties te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen, maar ook om kennis te delen en uit te breiden. Persoonlijk contact blijft het middel om een duurzame zakelijke relatie op te bouwen.

De Promotiedagen zijn ook buiten de regionale grenzen succesvol gezien deelname van landelijk opererende bedrijven en instellingen in diverse branches. De laatste jaren is er toenemende interesse met deelnemers vanuit onder meer Duitsland, Polen, Tsjechië, Zweden en de Baltische Staten.

550 bedrijven
550 bedrijven presenteren zich op de Promotiedagen van dit jaar. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Het deelnemersveld is divers.

De beursvloer biedt meerdere interactieve podia met wisselende en vernieuwende thema’s. Er zijn 20 verschillende beurspleinen op de Promotiedagen, meldt de organisatie.

Bijeenkomsten
Op het programma staan verschillende bijeenkomsten van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten.

De Promotiedagen is toegankelijk voor zakelijk publiek vanaf 18 jaar. Entree is kosteloos op vertoon van een relatiekaart/toegangskaart.

Gratis pendelbussen
Tijdens de promotiedagen worden gratis pendelbussen ingezet bij wijze van proef. De bussen rijden tussen de P+R Haren en de P+R Hoogkerk en MartiniPlaza. De bussen rijden van 15 tot 22.30 uur. Elk kwartier vertrekken de bussen en zetten de passagiers af voor de deur van MartiniPlaza.

Data en tijden
Dinsdag 3 november
10.00 – 12.00 uur geopend voor standhouders
12.00 – 22.00 uur
Woensdag 4 november
10.00 – 22.00 uur

Voor meer informatie: promotiedagen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden