Baby Spa Groningen wint ‘Baby Spa of the Year’ en ‘Happy Service Award’ van Oei, ik groei!

Foto: Sparkle Baby Spa

Sparkle Baby Spa Groningen heeft twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Nog geen jaar geleden opende Sparkle Baby Spa in Groningen. En nu al werd de onderneming verkozen tot ‘Babyspa van het jaar’ door Luxury Travel Guide (LTG) verkozen. Daarnaast ontving Sparkle Baby Spa Groningen de ‘Happy Service Award’ van Oei, ik groei!

Baby Spa of the Year

Elk jaar reikt de Luxury Travel Guide, een toonaangevend magazine in de reis- en wellnessbranche, awards uit in verschillende categorieën op het gebied van wellness, reizen en lifestyle. In de categorie ‘Baby Spa’ lieten ze de andere genomineerden achter zich. Sparkle Baby Spa Groningen is hiermee de eerste Baby Spa in Nederland die een (jury)prijs wint op het gebied van wellness en spa.

Het juryoordeel

De jury is gecharmeerd van de persoonlijke aandacht van Sparkle en de focus op veiligheid en geborgenheid. Wat als argument werd genoemd was dat de privacy en ontspanning zorgden dat baby’s echt kunnen profiteren van alle voordelen die floaten biedt. Ook de rustgevende sfeer maakte indruk. De zachte kleuren, fijne geur en gedempte licht creëren een ideale omgeving om tot rust te komen, voor zowel baby als ouder.

“We zijn ontzettend blij en vereerd om als eerste Baby Spa in Europa de prijs voor Baby Spa of the Year te winnen. Het is vooral heel fijn om te horen dat professionals, die Spa’s over de hele wereld bezoeken, de geborgenheid en persoonlijke aandacht die we bij Sparkle zo ontzettend belangrijk vinden ook terugzien en benoemen”, aldus Dominique Scheper, Eigenaar Sparkle Baby Spa.

Luxury Travel Guide Awards

Elk jaar reikt de Luxury Travel Guide awards uit in verschillende categorieën op het gebied van wellness, reizen en lifestyle. Speciaal voor de wellness branche zijn de Luxury Travel Guide Spa & Wellness Awards in het leven geroepen, waarbij Spa’s en wellness bedrijven van over de hele wereld door LTG onder de loep worden genomen. Dit magazine wordt wereldwijd verspreid met een oplage van meer dan 550.000 stuks.

Happy Service Award

Ook heeft Sparkle Baby Spa Groningen de ‘Happy Service Award’ van Oei, ik groei! in ontvangst mogen nemen. Oei, ik groei! spreekt met deze award de waardering uit voor de manier waarop Sparkle Baby Spa de band tussen baby en ouder op een positieve manier beïnvloed.

In de Noordelijke provincies (Groningen, Friesland, Drenthe) is Sparkle Baby Spa nu, naast het Doe-museum in Groningen, de enige plek die deze award heeft ontvangen.

Veiligheid, geborgenheid en aandacht voor de allerkleinsten

Bij Sparkle Baby Spa staan persoonlijk contact, veiligheid en geborgenheid voorop. In een rustige omgeving worden ouders met baby’s vanaf 2 weken verwelkomt om ultieme ontspanning te mogen ervaren. Bij alles wordt gedacht aan de veiligheid en comfort voor je baby.

Zo gebruikt Sparkle massageolie van Oolaboo, die vrij is van twijfelachtige stoffen als minerale en essentiële oliën, parabenen en siliconen. De neckfloats zijn uitgebreid getest en gecertificeerd in Duitsland. In de baden, die gevuld zijn met gezuiverd water en een natuurlijk reinigingssysteem hebben, worden geen chemische middelen gebruikt en de badspeeltjes zijn van 100 procent natuurrubber.

Maar het belangrijkste: Sparkle zorgt altijd voor een ontspannen sfeer, persoonlijke aandacht en geborgenheid. Je bent nooit met vreemden in de Spa. Zo heeft je baby geen onnodige prikkels te verwerken, als vreemde gezichten en nieuwe stemmen. Door de persoonlijke aanpak kan de babymassage worden aangepast op jouw baby en worden de effecten van floaten ten volle benut.

Dit alles heeft ertoe geleid dat Oei, ik groei! Sparkle graag de Happy Service Award heeft willen geven.

De Happy Service Awards

In de ‘babywereld’ is Oei, ik groei! een waar begrip. Het boek is al 25 jaar een wereldwijde bestseller, bekend van de sprongetjes die nauwkeurig worden beschreven in het boek. De Happy Service Awards zijn een initiatief van Oei, ik groei! Waarbij bedrijven die iets extra’s doen voor ouders en hun babys en het ouders gemakkelijker maken om er samen met een baby op uit te gaan. Een bedrijf die de Happy Service Award ontvangt is niet alleen extra baby-vriendelijk, maar zorgt ook voor een betere binding tussen ouder en kind.

Als een bedrijf de speciale Happy Service sticker (die je ontvangt bij de Award) op het raam heeft staan, dan weet je dat het bedrijf echt stilgestaan heeft bij jouw leven met kindje.

Geborgenheid en persoonlijke aandacht

Ook in de reviews en reacties die ouders achterlaten worden de sfeer in de spa, de persoonlijke touch en de deskundigheid van het team vaak genoemd.

Kijk voor meer informatie: sparklegroningen.nl

Lees ook: groningen.nieuws.nl/nieuws/790716/eerste-sparkle-baby-spa-opent-deuren/

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen