Groot versaanbod bij vernieuwde Albert Heijn Nieuwe Ebbingestraat

AH Groningen 1631
Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper

De Albert Heijn aan de Nieuwe Ebbingstraat in het centrum van Groningen is woensdag feestelijk heropend door Gea Kramer, de Kortings-Groningin, samen met het AH team. De supermarkt is groter geworden en heeft het nieuwste concept van Albert Heijn. Met een groot versaanbod, lekker en gezond eten, maar ook snel afrekenen met dertien zelfscankassa’s.

De hele straat was helemaal blauw door de vlaggen die de andere winkels hadden uitgehangen. De eerste reacties op de nieuwe winkel zijn zeer positief.

“We krijgen veel complimenten en daar zijn we erg blij mee”, vertelt supermarktmanager Danique van der Veur. Ze is trots op de nieuwe winkel waarin vers centraal staat. “We hebben veel meer verse groenten en fruit, de broodafdeling is groter en ook is het assortiment voor de borrel uitgebreid.” Het team van AH Nieuwe Ebbinge maakt een feestje van de opening met het uitdelen van lekkers door de hele wijk. In de winkel zijn diverse proeverijen.

Dry misting

Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Danique van der Veur: “Soms heb je wat minder tijd of inspiratie om te koken. Bij ons is het gemakkelijker dan ooit om te kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden.”

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taartjes en koek. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een compleet aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Zelfscankassa’s en koffieapparaat

Albert Heijn Nieuwe Ebbinge heeft een koffieapparaat met diverse koffiesoorten om mee te nemen. Bij de dertien zelfscankassa’s kunnen klanten zelf hun producten scannen en afrekenen.

Albert Heijn Nieuwe Ebbinge is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden