Albert Heijn Nieuwe Ebbinge in Groningen tijdelijk dicht

Foto: Albert Heijn/Dirk Brand

Albert Heijn aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen sluit donderdag 16 januari voor bijna twee weken tijdelijk de deuren voor een verbouwing.

De supermarkt wordt fors groter doordat het pand er naast erbij komt. De winkel wordt omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

In de vernieuwde winkel is straks nog meer aandacht voor vers eten, kookinspiratie en gemak voor klanten. Ook gaat afrekenen sneller door nieuwe zelfscankassa’s.

Supermarktmanager Danique van der Veur: “We krijgen een echte verswereld erbij in het nieuwe gedeelte. Het versaanbod zoals groenten, fruit, brood, kaas en vleeswaren wordt enorm uitgebreid, maar we krijgen ook meer houdbaar assortiment.” Klanten kunnen straks zelf hun producten scannen en afrekenen door nieuwe zelfscankassa’s.

“We krijgen ook een koffieapparaat met diverse koffiesoorten om mee te nemen,” zegt Danique van der Veur enthousiast. “Het team van Albert Heijn Nieuwe Ebbinge is er klaar voor en we nodigen iedereen uit aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 29 januari. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt.”

De deuren van de Albert Heijn sluiten donderdag om 17.00 uur. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 29 januari om 11.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden