Officiële opening Sportpark Corpus den Hoorn

Foto: Jan Buurma

De opening van het gerenoveerde Sportpark Corpus den Hoorn wordt vandaag feestelijk gevierd.

Wethouder Paul de Rook en FC Groningen directeur Hans Nijland verrichten de officiële openingshandeling door het onthullen van de vernieuwde entree om 18.45 uur.

Aansluitend om 19.00 uur verzorgen ze de aftrap bij de voetbalwedstrijd FC Groningen Beloften tegen GRC Groningen (1ste helft) en Groen Geel (2de helft).

Make-over
Sinds maart 2014 werd hard gewerkt aan de herstructurering van Sportpark Corpus den Hoorn. Het sportpark heeft een ware make-over ondergaan, mede door de komst van FC Groningen.

algemeen-nieuws-2015-10-resolveuid-e06959c1-ba51-4a58-a7a8-3f2527519e14-@@images-image-mini
Bestaande kunstgrasvelden hebben een nieuwe toplaag gekregen. Er is een combiveld kunstgras voetbal/rugby én een combiveld voetbal/american football gekomen. Ook is er een extra kunstgrasveld, geschikt voor voetbal.

De wielerbaan heeft een nieuwe toplaag gekregen en er zijn nieuwe kleedkamers geplaatst. Daarnaast is er een extra entree op het sportpark gecreëerd met een brug over de wielerbaan.

Als laatste zijn er drie nieuwe medigras voetbalvelden bij gekomen, exclusief voor FC Groningen. De langgekoesterde wens van FC Groningen is met de renovatie van het sportpark uitgekomen om alle teams op één trainingslocatie onder te brengen.

De voetbalwedstrijd FC Groningen Beloften tegen GRC Groningen (1ste helft) en Groen Geel (2de helft) om 19.00 uur is voor iedereen toegankelijk.

Kijk voor meer informatie over de gemeentelijke sportaccommodaties op: www.sport050.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden