Noordbaan Ring Zuid komend weekend dicht

Foto: De Redactie

De noordbaan van de zuidelijke ringweg (richting Drachten/Assen) is komende weekend afgesloten voor verkeer voor het herstellen van voegen.

Van vrijdag 13 december 22.00 uur tot maandag 16 december 5.00 uur is het deel vanaf knooppunt Euvelgunne tot de afrit Hereweg afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijk ringweg.

Deze werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van asfalt, het vervangen van stalen platen en het opnieuw aanbrengen van asfalt en markeringen ter hoogte van de viaducten bij de Hereweg, de Esperantokruising en het Oude Winschoterdiep. De werkzaamheden vinden zowel overdag als ’s nachts plaats

In het zelfde weekend is de zuidelijke baan van Ring Zuid ter hoogte van het Europaplein ook afgesloten, van vrijdag 13 december 23.00 uur tot zaterdag 14 december 5.00 uur. Doorgaand verkeer richting Hoogezand rijdt dan de ringweg af bij de afrit Europaweg en kan bij de oprit Europaweg de ringweg weer oprijden. Verkeer richting de Europaweg heeft geen last van de afsluiting.

Ter hoogte van het Europaplein wordt een kabel aangebracht over een portaal.

De werkzaamheden kunnen behalve de hinder door de afsluiting ook geluidsoverlast veroorzaken.

Kijk voor meer informatie: aanpakringzuid.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden