Eindspektakel SKSG GOT TALENT in Grand Theater

Het eindspektakel van de talentenjacht “SKSG Got Talent” vond woensdag plaats in het Grand theatre in Groningen.

De BSO’S van Stichting Kinderopvang Stad Groningen hadden de afgelopen maanden flink geoefend voor de talentenjacht. Na het oefenen en een reeks rondes en (halve) finales op nagenoeg alle BSO’s van SKSG in Groningen, Leek en Zuidhorn plaatsten 14 acts met 30 deelnemers zich voor eindspektakel.

Eindspektakel
Wethouder Paul de Rook opende het eindspektakel. Vervolgens vertoonden de artiesten in de leeftijd van 4 – 12 jaar hun kunsten onder aanmoediging van ouders, broertjes, zusjes en andere kinderen van de betreffende BSO-locaties.

De optredens hadden een divers en uiteenlopend karakter, zoals dans, zang en playback, maar ook een turnster en een violiste gaven acte de présence.  Alle 30 deelnemers werden 30 winnaars.

Kunst en Cultuur
Omdat Kunst en Cultuur één van de speerpunten van SKSG is, is onder meer deze maandenlang durende  talentenjacht georganiseerd. “Spanning, zenuwen en vooral  adrenaline vierden hoogtij deze periode, maar dat is voor deze leeftijdscategorie beter dan bloed, zweet en tranen, aldus Moniek Bakker, locatiemanager van SKSG”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden