Boeklancering van ‘Leven met hoogsensitiviteit’

Foto: Jan Buurma

‘Leven met hoogsensitiviteit’, dat is de titel van een praktische gids, geschreven door socioloog en psycholoog Wendy van Mieghem uit Harkstede. De boeklancering en open dag vonden zaterdag plaats.

Tijdens de boekpresentatie werd het eerste exemplaar overhandigd aan een mystery guest, de illustrator van het boek: Roos ten Broecke. ‘Zij weet met haar illustraties precies de kern van het boek naar voren te halen’, aldus Wendy van Mieghem .

Het boek ‘Leven met hoogsensiviteit’ biedt een duidelijke uitleg, informatie, praktische voorbeelden uit het dagelijks leven, tips, reflectievragen en doe-opdrachten. Het is de eerste van een reeks praktische psychologie gidsen voor bewust leven en werken. Het is na De Wijsheid achter Emotie en Gevoel (dat ook in het Engels verscheen) haar tweede boek.

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is als een gevoelige antenne. Hoogsensitieve mensen ontvangen veel extra informatie over wie je bent en wat je nodig hebt. Ze nemen bewust en onbewust informatie intens in zich op.

Bij de boeklancering vertelde van Mieghem dat ze mensen gevraagd had over welk onderwerp ze wilden lezen en hier kwam uit dat ‘hoogsensiviteit’ het meest populaire onderwerp was.

Het boek ‘Leven met hoogsensiviteit’ is het eerste boek van een reeks praktische psychologiegidsen. De komende jaren verschijnen meerdere titels in deze boekenreeks met onder andere de onderwerpen ‘Stress en burnout’, ‘Angst en paniek’, ‘Boosheid en woede’ en ‘Depressieve klachten’.

De boeklancering werd gecombineerd met een open dag, een hapje en een drankje.

Ook konden belangstellenden het boek laten signeren door Wendy van Mieghem en Roos ten Broecke.

Daarnaast was het mogelijk om andere papieren producten uit de webshop te bekijken of te kopen, zoals boeken, kaartensets, inspiratie posters, notitieboek.

Wendy van Mieghem begeleidt organisaties bij veranderprocessen en geeft trainingen op basis van de thema’s veiligheid, verbinding en vertrouwen vanuit haar trainings- en adviesbedrijf. Daarnaast schrijft van Mieghem psychologische boeken.

Het boek Leven met Hoogsensitiviteit is te bestellen via de website Psychologieboeken.eu.

Kijk voor meer informatie: wendyvanmieghem.com/nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden