Provincie Groningen accrediteert nieuwe trajecten van De Ondernemersfactory

Foto: Google Maps

De nieuwe programma’s IBIS 4 en 5 van De Ondernemersfactory in Winschoten zijn door de provincie Groningen in het kader van de Groninger Ondernemersregeling officieel goedgekeurd. Dit betekent dat de helft van de kosten van het programma aan de deelnemende ondernemers door een subsidie wordt vergoed.

Vorig jaar startte De Ondernemersfactory met de geaccrediteerde programma’s IBIS 1,2 en 3.

Deze uitbreiding van het aanbod richt zich vooral op ondernemers die willen groeien met hun bedrijf en die verder willen investeren in hun eigen ontwikkeling.

IBIS 4 en 5

Het programma IBIS 4 gaat in op de interne organisatie met thematische workshops en trainingen. Het programma IBIS 5 richt zich op ondernemers die het werk niet meer alleen aankunnen en waar inhuur van medewerkers centraal komt te staan. Dit programma biedt ondersteuning op met name personele zaken in de trainingen en workshops. Ook deze twee programma’s worden gecombineerd met een vaste of flexibele werkplek in De Ondernemersfactory.

De programma’s IBIS 1, 2 en 3 zijn voor de 21 deelnemende ondernemers zeer effectief geweest. De Ondernemersfactory blijft deze programma’s dan ook aanbieden.

De bedrijven die op dit moment deelnemen aan de programma’s zijn positief over de onderlinge samenwerking in coworking. Door de diversiteit van branches en ook de verscheidenheid in leeftijd van de ondernemers stimuleren en motiveren mensen elkaar in het ondernemerschap.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden