Rondleidingen in provinciehuis deze zomervakantie

Foto: De Redactie

Deze zomer bestaat de mogelijkheid het monumentale provinciehuis Groningen van binnen te bekijken. Belangstellenden kunnen deelnemen aan VVV-stadswandelingen door de stad Groningen, waarbij iedere dinsdag en woensdag in de vakantieperiode het provinciehuis wordt bezocht.

Tijdens de stadswandeling is de eeuwenoude Statenzaal en Gedeputeerdenkamer te bezichtigen in de periode van 6 augustus tot en met 21 augustus 2019.

Rondleidingen

De stadswandelingen met rondleidingen in het provinciehuis vinden plaats op dinsdag 6 augustus, 13 augustus en 20 augustus, en op woensdag 7 augustus, 14 augustus en 21 augustus.

De groepen vertrekken en eindigen bij de VVV, op de Grote Markt in Groningen. De stadswandeling begint om 13.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

De provincie opent sinds 2008 tijdens de zomervakantie de deuren van het provinciehuis voor deelnemers aan de stadswandelingen.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich voor de stadswandeling aanmelden via telefoon 0900 – 202 30 50, aan de balie van de VVV-winkel op de Grote Markt of via [email protected].

Kijk voor meer informatie: visitgroningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen