Groot onderhoud Bakboordswal in Lewenborg

Foto: De Redactie

Volgende week wordt gestart met groot onderhoud aan de Bakboordswal in Lewenborg. Dat is noodzakelijk, omdat de huidige asfaltlaag versleten is.

Het gaat om het deel van de Bakboordswal vanaf de rotonde Loefzijde/Lichtboei/Bakboordswal tot de kruising met Baken en Lijzijde.

Om de wijk zo goed mogelijk bereikbaar te houden, worden de werkzaamheden ‘s avonds en ’s nachts uitgevoerd. De werkzaamheden beginnen maandag 17 juni en duren een week, meldt de gemeente. Als alles volgens planning verloopt, wordt op zondag 23 juni de laatste asfaltlaag aangebracht.

De weg is tijdens de werkzaamheden dagelijks tot 20.00 uur geopend, zodat Lewenborg goed bereikbaar blijft per auto, fiets en bus. Van 20.00 uur ’s avonds tot 6.00 uur ’s ochtends is Bakboordswal afgesloten en is er een omleidingsroute. Deze staat met borden aangegeven. De gemeente zet ook verkeersregelaars in.

Maandag 1 tot en met woensdag 3 juli

Van maandag 1 tot en met woensdag 3 juli werkt de aannemer aan het gedeelte van de Bakboordswal tussen Baken en Noorddijkerweg. Deze werkzaamheden zijn ook in deze periode ’s avonds en ’s nachts.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen