Vernieuwde 4 Mijl App en Animatie

Foto: De 4 Mijl van Groningen

De 4 Mijl app, van de 4 Mijl van Groningen, is compleet vernieuwd.

Het menu van de app is aangepast en de app is nog gebruiksvriendelijker gemaakt. De gratis app is te verkrijgen voor Apple en Android.

Tools
De interactieve animatie is een 3-dimensionale video van 2 minuten, die na het invoeren van het startnummer de route naar de start en na de finish toelicht.  Het is nog eenvoudiger om met beide tools praktische informatie te vinden over onder andere het parcours, nieuws, informatie over het goede doel, plattegronden en nog veel meer.

Onderdelen van de app
De app biedt nieuwsberichten, informatie over de partners en sponsoren, het goede doel Jeugdsportfonds Groningen, maar ook plattegronden van de start, finish en het parcours evenals waar de EHBO posten staan.

Voor toeschouwers is er informatie over de oversteekplaatsen en hoe zij het beste met het openbaar vervoer of met de auto naar de 4 Mijl kunnen komen.

Bedrijven kunnen hun borrellocaties vinden en deze direct koppelen aan Google Maps. Verder vind je foto’s, video’s, de webshop, sms service en uiteindelijk ook een mobiele uitslagen pagina van de 4 Mijl. Ook social media, waaronder Facebook en Twitter ontbreekt niet in de app.

4 Mijl selfie
Deelnemers en toeschouwers kunnen hun eigen 4 Mijl selfie maken en delen via social media. Je opent de app, kiest een frame en maakt een selfie.

Bekijk ‘persoonlijke’ route in de animatie!
De route naar de start, de locatie van de kledingwagen, de route na de finish; het is allemaal terug te vinden in de 4 Mijl animatie. De animatievideo is te vinden op de homepage van de www.4mijl.nl en via de app. Vul daar het startnummer in of klik op de knop ‘ik ben toeschouwer’.

De 4 Mijl van Groningen, die op zondag 11 oktober voor de 29e keer georganiseerd wordt, heeft net als vorig jaar een eigen 4 Mijl app. Deze app is in 2014 meer dan twaalfduizend keer gedownload.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden