Stichting Kinderpostzegels steunt Playing for Success Groningen

Foto: FC Groningen

Playing for Success Groningen ontvangt een bijdrage van 10.000 euro voor het schooljaar 2015/2016 van Stichting Kinderpostzegels Nederland.

Ruim 250 kinderen kunnen activiteiten aangeboden krijgen dit schooljaar door Playing for Success Groningen dankzij deze bijdrage. Het team is erg blij met de steun van Stichting Kinderpostzegels,meldt FC Groningen. “Het is echt geweldig nieuws,’ aldus Dion Folkersma, centrummanager.” Dankzij dit geld kunnen we opnieuw een groot aantal kinderen datgene bieden wat ze nodig hebben: een flinke boost en steun in de rug.”

Stichting Kinderpostzegels ondersteunt Nederlandse organisaties bij projecten in Nederland waarin de bescherming en de ontwikkeling van kwetsbare kinderen centraal staan.

Playing for Success Groningen is vorige week gestart met vijf groepen leerlingen. Ruim 75 kinderen gaan tien weken vol goede moed aan de slag met leuke en vooral leerzame opdrachten in en rondom de Euroborg. De kinderen werken met behulp van allerlei opdrachten vooral aan hun zelfvertrouwen en motivatie. Ondertussen zijn ze bezig met taal, rekenen en ict, vaak zonder dat ze het in de gaten hebben. Wekelijks komen ze naar de Arjen Robben skybox in de Euroborg.

Playing for Success
Playing for Success Groningen is een project van FC Groningen in de Maatschappij. Het is een (naschools) traject voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar die veel méér kunnen dan ze op school laten zien.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen