“Best Geklede Groningers”: Daan Hendriks, Laura Mensink en Daan Franssen

Foto: foto Knelis/Marketing Groningen

De titel “Best Geklede Groninger 2015” kregen Daan Hendriks, Laura Mensink en Daan Franssen uitgereikt door topstylist Maik de Boer in de Der A-kerk tijdens de eerste editie van de Nacht van de Mode op 26 september 2015.

Kandidaten
Meer dan honderd kandidaten deden mee aan de wedstrijd ‘Best Geklede Groninger’. Deelnemers konden zichzelf opgeven via de Facebookpagina van de Nacht van de Mode, meldt Marketing Groningen. De kandidaten konden ook gespot worden op straat door een van de modebloggers.

Winnaars
In de categorie ‘Man’ is de winnaar Daan Hendriks (23 jaar), student sociaal juridische dienstverlening aan de Hanzehogeschool. Bij de dames is de winnares Laura Mensink (21 jaar), student Marketing aan de RUG en modeblogger. In de categorie ‘Kind’ is brugklasser Daan Franssen (11 jaar) de grote winnaar, een echte modegek die nu al zijn eigen kleding en accessoires maakt.

De organisatie van de Nacht van de Mode blikt tevreden terug op de eerste editie van de Nacht van de Mode waar ruim 130 winkels aan deelnamen. Er waren vele activiteiten in de stad, van blogger closet sale tot pop-up modeshows.

Nacht van de mode 2015 september. Oosterstraat carolieweg en Akerk Foto: Duncan Wijting
Nacht van de mode 2015 september. Oosterstraat carolieweg en Akerk Foto: Duncan Wijting

Groningen stond dit weekend, op 26 en 27 september, even helemaal in het teken van mode.

De Nacht van de Mode is een initiatief van de Groningen City Club, gemeente Groningen en Marketing Groningen. Alle onderdelen zijn goed bezocht en de ondernemers hebben het tot laat in de avond druk gehad in hun winkel.

De initiatiefnemers willen er een jaarlijks terugkerend evenement van maken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen