Lidl opent deuren nieuwe winkel aan de Rijksweg

Foto: De Redactie

Supermarktketen Lidl opent morgen, woensdag 20 februari om 9.00 uur de nieuwe winkel aan de Rijksweg in Groningen. Klanten kunnen vanaf deze dag zeven dagen in de week terecht voor alle dagelijkse boodschappen.

Deze vestiging van de Lidl is ‘één van de eerste supermarkten in Nederland waar geen sigaretten en tabak wordt verkocht’, aldus de groningerondernemerscourant.nl.

De nieuwe winkel beschikt over een warme bakkerij dat iedere dag een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig, biedt. Daarnaast is er een veelzijdig assortiment van dagverse- en duurzame producten.

Milieuvriendelijk en energiezuinig filiaal

Lidl investeert in duurzame producten, waaronder biologische groente en fruit, bewuste vis en minder verspilling. De gehele winkel is duurzaam gebouwd en heeft geen aardgasaansluiting. Er wordt gebruik gemaakt van elektrische warmtepompen.

Parkeren is mogelijk op één van vele parkeerplaatsen. Klanten kunnen tijdens het winkelen ook hun elektrische auto opladen aan één van de laadpunten.

Openingstijden

De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 18.00.

Locatie

Lidl, Rijksweg 129B in Groningen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen