VRIJDAG Theaterscholen selecties en gratis proefles

Foto: Persfoto Vrijdag

Komend weekend op vrijdag 11 en zaterdag 12 september is er een Selectieweekend Theaterschool Volwassenen.

Als je een passie voor theater hebt en je wilt je graag zelf toneel spelen kun je je aanmelden voor het weekend.

Op woensdagavond 9 september is een gratis proefles van de Basiscursus Theater en de cursus Vrij Spel. Beide zijn voor volwassenen.

Theaterschool Volwassenen selectieweekend
De cursussen van de Theaterschool Volwassenen zijn een weg naar spelontwikkeling van hoge kwaliteit. De lessen zijn geschikt voor spelers met ervaring.

Er zijn audities tijdens het Selectieweekend 11 en 12 september. Je volgt dan op vrijdagavond en zaterdag les van diverse docenten, die aan de hand van je prestaties beoordelen of je kunt beginnen aan het eerste jaar van de opleiding.

Cursus Vrij Spel en Basiscursus Theater
Op woensdagavond 9 september is een gratis proefles die zowel een voorproefje is van de cursus Vrij Spel als van de Basiscursus Theater. Na afloop van de les is er gelegenheid om met de docent te kijken welke van beide cursussen voor jou het meest geschikt is. Beide cursussen voor volwassenen kun je op woensdag en donderdag volgen.

In de theatercursus Vrij Spel staan persoonlijke ontwikkeling en spelplezier voorop. Ervaren docenten begeleiden je in alle aspecten van het toneelspelen. Zo kun je op een ontspannen manier je mogelijkheden als mens en speler vergroten.

De Basiscursus Theater is een perfecte manier om te kijken of toneelspelen bij je past. Cursisten werken aan het improviseren van een scène, aan samenspel en aan het realistisch spelen vanuit verschillende intenties en emoties.

Je gaat aan de slag met korte teksten en krijgt les in beweging en houding. Ontdek je dat toneelspelen echt iets voor je is, dan kun je na deze cursus kiezen hoe je verder wilt. Je kunt in het voorjaar van 2016 bijvoorbeeld verder in een Basiscursus Vervolg. En met een positief advies van je docent kun je dan naar de Theaterschool Volwassenen.

Kijk op www.bijvrijdag.nl voor meer informatie en om je aan te melden. Ook voor kinderen zijn op de site natuurlijk allerlei theatercursussen te vinden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden