Muzikaal Kanjerfeest in Glimmen

Foto: Roy Beusker Fotografie

In Glimmen organiseert de Postcode Loterij vandaag, vrijdag 4 januari het Kanjerfeest voor de inwoners, waarbij de Loterij het gewonnen bedrag per lot bekendmaakt.

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld presenteert het Kanjerfeest. Tijdens het feest treden onder meer Jeroen van der Boom en Anita Meyer op.

Het nieuwe jaar begon goed voor de inwoners van Glimmen. Op nieuwjaarsdag viel de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro op de postcode 9756 AK in het Groningse Glimmen. Vijf winnaars die meespelen met de winnende postcode verdeelden 26,95 miljoen euro en zijn dankzij de geldprijs in één klap multimiljonair. De andere helft van de PostcodeKanjer wordt verdeeld onder alle andere deelnemers die meespelen in het winnende postcodegebied 9756.

Verdeling van de prijzen

De verdeling van de 26,95 miljoen euro is afhankelijk van de hoeveelheid verkochte loten in de wijk en gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten die in het afgelopen jaar zijn opgebouwd. Hoe langer een lot meespeelde in 2018, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs.

Tijd en locatie

Het feest vindt plaats op het parkeerterrein van v.v. Glimmen. Het programma begint om 16.40 uur.

Live op televisie

De onthulling van het gewonnen bedrag is live te zien in het televisieprogramma 5 Uur Live, van 17.00 uur tot 18.00 uur op RTL 4.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden