PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt in Glimmen

Foto: Nationale Postcode Loterij

De Postcodekanjer van 53,9 miljoen is in het Groningse dorp Glimmen gevallen.

Het dorp Glimmen telt 1115 inwoners en kent slechts één postcodegebied (9756). Daardoor valt Iedereen in het dorp die met deze cijfers meespeelt met de Postcode Loterij valt in de prijzen.

Rond 19.00 uur wordt in RTL Boulevard bekendgemaakt op welke volledige postcode (cijfers en letters) de grootste prijzen vallen. De deelnemers met deze postcode verdelen de helft van de hoofdprijs (26,95 miljoen euro). Wie deze deelnemers zijn en of zij als multimiljonair het nieuwe jaar ingaan, zal in Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien zijn tussen 20.30 uur en 22.30 uur op RTL 4.

De andere helft van de hoofdprijs wordt verdeeld onder alle andere inwoners van Glimmen die in de decembertrekking meespelen. Aankomende vrijdag horen zij op welk bedrag zij kunnen rekenen tijdens het Kanjerfeest dat de loterij dan organiseert.

Groningen viel in 2018 ruim in de prijzen

In 2018 kwam de Postcode Loterij regelmatig op bezoek in de provincie Groningen. De Buurt-Ton werd daar het afgelopen jaar maar liefst vier keer uitgekeerd. Inwoners van Groningen, Oude Pekela en Stadskanaal waren toen de gelukkigen.

De PostcodeStraatprijs viel in 2018 ook twee keer in de provincie Groningen. De Postcode Loterij kon toen deelnemers uit Groningen en Nieuwolda verblijden met een cheque.

De grootste prijs was voor Johann uit Groningen, hij was op 30 september de thuiswinnaar van Postcode Loterij Miljoenenjacht en won ruim 1 miljoen euro. Zijn buren mochten dit bedrag ook nog eens met elkaar verdelen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen