Open Dag Hanzehogeschool Groningen

Foto: Google Maps

De Hanzehogeschool Groningen houdt komende zaterdag 10 november een open dag.

Vanaf 10.00 uur wordt op bijna alle locaties informatie gegeven over de voltijdopleidingen: bachelor, master en Associate degree.

Masteropleiding

De Hanzehogeschool biedt zowel voltijd, deeltijd als duale masters aan in de belangrijkste studierichtingen. Deze masters sluiten prima aan bij de bacheloropleidingen, waardoor een schakeljaar niet nodig is. Zo is het mogelijk om binnen vijf of zes jaar naast een bachelor ook een mastergraad op zak te hebben. Tijdens de open dag is er voorlichting over alle masters in voltijd.

Aspirant-studenten met een migratie-achtergrond

Voor aspirant-studenten is er een voorlichting van 12.30 – 13.30 uur, locatie Van OlstToren, Zernikeplein 7, lokaal E1.19. Er wordt gesproken over het hbo-onderwijs en wat dat exact inhoudt, over de opleidingen bij de Hanzehogeschool en de keuze daarin met behulp van de studiekeuzeactiviteiten. En natuurlijk over het Grotius programma.

Oudervoorlichting

Ouders die benieuwd zijn naar wat hun kind te wachten staat wanneer hij/ zij gaat studeren kunnen deelnemen aan de oudervoorlichting. Er wordt uitleg gegeven over bijvoorbeeld opleidings- en carrièremogelijkheden, huisvesting en financiering van de studieperiode.

​​​Vervoer

Er rijdt met grote frequentie een gratis pendelbus vanaf het station tussen alle locaties. Voor de rijroute per auto of fiets naar de locatie, check de website.
Het is advies is rekening te houden met beperkte parkeerruimte, vooral in de ochtend, aldus Hanzehogeschool.

Dansacademie Lucia Marthas ​organiseert op een andere datum een open dag.

Het gedetailleerde programma is hier te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen