Loopgroep Astrea in actie voor AfrikaSport

Foto: Loopgroep Astrea

Loopgroep Astrea is op dit moment bezig met een inzamelingsactie voor sportend Afrika.

Vanaf gisteren, maandag 24 augustus tot en met woensdag 16 september kan op maandag- woensdag- en vrijdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur, voorafgaand aan de training, overbodige loopkleding ingeleverd worden bij loopgroep Astrea.

De loopgroep wil zoveel mogelijk loopkleding verzamelen en ter beschikking stellen aan AfricaSport . AfricaSport is een Nederlandse stichting die lokale sportinitiatieven in Afrika ondersteunt om jong en oud de mogelijkheid te bieden om te sporten.

Loopgroep Astrea heeft hiervoor haar eigen bezit aan oude loopshirts gedoneerd. Daarnaast heeft ze haar leden opgeroepen zoveel mogelijk (oude) loopkleding in te leveren.

Om de actie tot een nog groter succes te maken roept Loopgroep Astrea alle Groningers op om in de kledingkast te duiken en niet meer gebruikte loopkleding bij de loopgroep af te geven.

Astrea heeft haar domicilie op sportpark Selwerd in Groningen (tegenover zwembad “De Parrel”). Het is mogelijk om na afgifte van de kleding gratis mee te trainen met een van de groepen.

Voor meer informatie: www.loopgroepastrea.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen