Het Omnium gepresenteerd in TopsportZorgCentrum

Foto: Martini Ziekenhuis

Het Omnium, een samenwerking van zes organisaties is dinsdag 4 september gepresenteerd in het nieuwe TopsportZorgCentrum in Groningen.

De sportieve Noorderling met ambitie in bewegen vindt vanaf medio oktober expertise en ondersteuning op maat in Het Omnium. Onder de slogan herstellen, presteren, fit zijn, biedt Het Omnium een breed spectrum van diensten voor (top)sporters, (nog niet) bewegers en organisaties.

De zes samenwerkende organisaties in het Omnium zijn: Topdiëtisten, INTER-PSY, Lode Holding, Martini Ziekenhuis, MCZ en Schutrups Exloo.

Het aanbod van Het Omnium

  • Herstellen door sportmedisch aanbod – Fysieke en mentale begeleiding aan top- en breedtesporters met blessures die aan sporten en bewegen zijn gerelateerd.
  • Presteren van (top)sporters met begeleiding – Begeleiding voor individuele sporters en sportteams die zich willen verbeteren.
  • Fit zijn met sport- en beweegprogramma’s – Voor (niet-)bewegers die weer of meer willen bewegen en organisaties die daar belang bij hebben (bedrijven, zorgverzekeraars, maatschappelijke organisaties).

Gerard Kemkers, aanjager van het TopsportZorgCentrum vanuit FC Groningen en Hans Feenstra bestuursvoorzitter van het Martini Ziekenhuis (deelnemer in Het Omnium) stapten in Omnium-tenue op de fietsergometer. Ze ontvingen -bij wijze van voorproefje- deskundige begeleiding in sporten en bewegen van de diverse experts tijdens de presentatie.

Vanaf 16 oktober zijn de deuren van Het Omnium open voor publiek. In de komende anderhalve maand wordt de laatste hand gelegd aan een sportieve omgeving op Sportpark Corpus den Hoorn.

Voor meer informatie: hetomnium.nl

Reacties

article
702845
Het Omnium gepresenteerd in TopsportZorgCentrum
Het Omnium, een samenwerking van zes organisaties is dinsdag 4 september gepresenteerd in het nieuwe
https://groningen.nieuws.nl/nieuws/702845/omnium-gepresenteerd-topsportzorgcentrum/
2018-09-09T13:25:21+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2018/09/08152026/Presentatie-het-Omnium-Hans-Feenstra-Gerard-Kemkers-1-Martini-Ziekenhuis.jpg
Nieuws