Groninger Forum Cinemadiner start weer

Foto: De Redactie

Het Groninger Forum Cinemadiner of te wel genieten van een filmhuishit en een driegangendiner gaat dit najaar weer van start.

In het najaar start de nieuwe reeks van het Groninger Forum Cinemadiner. Een unieke ervaring in het filmtheater in zaal 2 aan het Hereplein. Een film kijken én tijdens het kijken genieten van een overheerlijk driegangendiner.

De films die aan bod komen dit najaar zijn The Trip to Spain, A casa tutti bene en Ratatouille.

Op dinsdag 25 september start het cinemadiner met de film The trip to Spain. Een reis door Spanje vol komische opmerkingen van Steve Coogan en Rob Brydon over roem en vriendschap.

De Italiaanse film A casa tutti bene is op dinsdag 30 oktober aan de beurt. Het is een heerlijke film waarin alle Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.

En als laatste in 2018 is de beurt aan de vrolijke animatiefilm Ratatouille op dinsdag 27 november. Remy is een rat die ervan droomt een grote kok te zijn. In deze film gaat eerst alles mis, maar uiteindelijk komt natuurlijk alles goed.

Programma

Dinsdag 25 september – Film: The trip to Spain

Dinsdag 30 oktober – Film: A casa tutti bene

Dinsdag 27 november – Film: Ratatouille

Kaarten: Film + diner € 37,50, exclusief drankjes

Voor het reserveren van kaarten: www.groningerforum.nl/cinemadiner

Locatie: Groninger Forum Cinemadiner, Hereplein 73 in Groningen

Groninger Forum

Het Groninger Forum is een spectaculair gebouw dat achter de Grote Markt verrijst. Het wordt een ontmoetingsplaats voor nieuwsgierige mensen, met exposities, films, (literaire) evenementen, talkshows, de bibliotheek, horeca, de VVV en Storyworld, het nieuwe Nederlandse museum voor strips, animatie en games.

Op de bovenste verdieping komt een skylounge met restaurant, een dakterras met rooftop cinema en een fantastisch uitzicht over de stad.

Tot de opening in de zomer van 2019 zijn we actief op verschillende locaties: voor films en events kun je terecht aan het Hereplein, voor de bibliotheek op locatie Oude Boteringestraat. In de wijken zijn onze bibliotheken te vinden in Selwerd, Vinkhuizen, Beijum, Lewenborg, De Wijert en Hoogkerk, dus ook na opening van de nieuwbouw.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen