Onderzoek dood Assenaar vanavond in Hart van Nederland

Foto: You Tube/ Beeldcitaat {Brandvision Media}

Het Openbaar Ministerie in Noord-Nederland looft een beloning van 10.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de verdachte in deze zaak. De politie heeft in het onderzoek naar de dood van 24-jarige Assenaar nog geen verdachte aangehouden.

Het slachtoffer overleed op 30 juni 2015 in het ziekenhuis in Assen aan zijn verwondingen ten gevolge van een zware mishandeling. Deze zware mishandeling vond in de TT Nacht van vrijdag 26 op zondag 27 juni 2015 om 02.06 uur plaats in de Groningerstraat.

Hart van Nederland
Het onderzoek naar de dood van de Assenaar komt vanavond om 22.30 uur in Hart van Nederland van SBS6.

Politie zoekt onbekend gebleven persoon
Tientallen getuigen werden in de afgelopen maand gehoord. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachte. De politie is nog steeds op zoek naar meer getuigen of naar mensen die iets meer weten over deze zaak.

Ook zoekt de politie de persoon, die zich op 6 juli omstreeks 14.00 uur bij de politie meldde. Deze persoon had belangrijke informatie over dood van een 24-jarige inwoner van Assen. De politie vraagt met klem om zijn/haar identiteit kenbaar te maken bij de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) via telefoonnummer 079-3458999 of via Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Verzoek aan verdachte zich te melden
De politie verzoekt de persoon die mogelijk verantwoordelijk wordt gehouden van dit incident zich bij de politie te melden. De politie en het Openbaar Ministerie gaat vooralsnog niet uit van moord of doodslag. Mogelijk heeft het handgemeen een andere reden gehad.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden