Unieke samenwerking Groningen Dance Center en WIJ Groningen gestart

Groningen Dance Center (GDC) en WIJ Groningen zijn afgelopen maandag 26 maart een samenwerking gestart.

Groningen Dance Center

Groningen Dance Center, één van de bekendste dansscholen van het noorden, biedt van jong tot oud een ruim aanbod van diverse dansstijlen zoals Hiphop, Streetdance, Ballet, Modern en Breakdance onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Daarnaast verzorgt de dansschool clinics op scholen, workshops en theaterclasses. Binnen de dansschool zijn verschillende teams Nederlands Kampioen, Europees Kampioen en zelfs Wereldkampioen geworden.

GDC is echter meer dan een dansschool. De dansschool is toegankelijk voor iedereen en het creëren van een sociaal veilige omgeving waar iedereen zich thuis voelt is de sfeer die eigenaar Khalid Allaoui uitdraagt binnen zijn dansschool. Vanuit deze gedachte heeft dansschooleigenaar Allaoui contact gezocht met WIJ Schilderswijk/Centrum.

WIJ Schildersbuurt/Centrum

Medewerkers van WIJ Schildersbuurt/Centrum zijn als proef binnen GDC aanwezig voor vragen en om in gesprek te gaan met leden en hun ouders.

Op maandag van 16.30 tot 18.30 uur, woensdag van 15.30 tot 17.30 uur, donderdag 16.30 tot 18.30 uur en vrijdag van 16.30 tot 18.30 uur zijn de medewerkers van WIJ Schilderswijk/Centrum aanwezig in Groningen Dance Center.

Iedereen in de gemeente Groningen kan terecht bij een van de 11 WIJ-teams van WIJ Groningen. WIJ Schilderswijk/Centrum is daar één van. Bij WIJ Groningen kunnen mensen terecht met vragen rondom: zelfstandig wonen, werk en geld, gezondheid, opvoeding en meedoen in de wijk. Ook als mensen een leuk idee hebben voor de wijk of vrijwilliger willen worden is WIJ Groningen het juiste adres.

Voor meer informatie: groningendancecenter.nl en wij.groningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen