Groninger Forum biedt hulp bij belastingaangifte

Foto: De Redactie

Het Groninger Forum helpt mensen bij het doen van de belastingaangifte. Vanaf 1 maart kan de belastingaangifte weer worden gedaan.

De Koninklijke Bibliotheek en de Belastingdienst hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hierdoor worden extra middelen ingezet om in bibliotheken gratis toegang tot computers met internet en printfaciliteiten te bieden voor het online zakendoen met de overheid.

Ook organiseren bibliotheken gratis cursussen over dit onderwerp en organiseren ze samen met maatschappelijke organisaties belastingspreekuren.

Belastingspreekuur

Het Groninger Forum en WIJS Groningen (Wijk Inzet door Jongeren & Studenten) hebben een belastingspreekuur in het leven geroepen waar stadjers vrijblijvend ondersteuning kunnen krijgen bij het invullen van de belastingformulieren, het aanvragen of activeren van de DigiD, uitstel aanvragen of het aanvragen van een betalingsregeling.

De studenten zitten klaar tussen 18.00 uur en 20.00 uur in de Wolters Noordhoff en stadjers kunnen vrij binnenlopen. Het inloopspreekuur is gratis voor iedereen.

Iedere donderdag vanaf 1 maart tot en met 31 mei van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Locatie

Groninger Forum Bibliotheek, locatie Oude Boteringestraat 18 in Groningen

Meer informatie: www.groningerforum.nl/belastingen

Zelf belastingaangifte doen in het Groninger Forum

Voor wie zelf aangifte of een aanvraag wil doen en hiervoor thuis de mogelijkheden niet heeft zijn er in al onze Groninger Forum Bibliotheken computerwerkplekken gereserveerd om zelfstandig aan de slag te gaan met belastingzaken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden