Start MSc in Business Studies bij de Hanzehogeschool Groningen

Foto: De Redactie

De Hanzehogeschool Groningen start per 1 september 2018 de opleiding Master of Science in Business Studies (Interdisciplinary Business Professional).

De MSc in Business Studies leidt studenten op die samen complexe vraagstukken oplossen op een duurzame manier. Het programma bestaat uit drie pijlers: toegepast onderzoek, interdisciplinaire (onderzoeks)opdrachten en professionele vaardigheden & ethiek.

Studenten kunnen hiermee een volwaardige internationaal erkende MSc-graad behalen tegen het reguliere collegegeld: een uniek programma dus.

Engelstalige master

De Engelstalige master is binnen de Hanzehogeschool ontwikkeld door vier scholen en bijbehorende lectoraten. Dit zijn het Instituut voor Marketing Management, het Instituut voor Financieel Economisch Management, het Instituut voor Bedrijfskunde en het Instituut voor Communicatie, Media & IT.

De masteropleiding kreeg op 31 januari een positief advies van een panel van de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Het panel sprak haar waardering uit voor het innovatieve karakter en de praktijkgerichtheid van de opleiding, met een ‘sterke brug naar het werkveld’ en goede verbinding tussen lectoren en docent-onderzoekers in het onderwijs die vorm krijgt binnen het ‘Community of Learners’ principe. In een Community of Learners verzorgen studenten, docent-onderzoekers, lectoren en het werkveld het leerproces in co-creatie en op interdisciplinaire wijze.

Het gaat hier om de eerste grote bekostigde business masteropleiding binnen het economische domein van het hbo.

Voor meer informatie: www.hanze.nl

Reacties

article
596840
Start MSc in Business Studies bij de Hanzehogeschool Groningen
De Hanzehogeschool Groningen start per 1 september 2018 de opleiding Master of Science in Business
https://groningen.nieuws.nl/nieuws/596840/start-msc-business-studies-hanzehogeschool-groningen/
2018-02-13T15:00:53+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2018/02/12190547/hanze-eigen-foto.jpg
Nieuws