Noorderpoort ondertekent huurcontract nieuwe locatie

Nieuwe locatie aan het Winschoterdiep 50.
Nieuwe locatie aan het Winschoterdiep 50.
Foto: Noorderpoort

Noorderpoort ondertekent vrijdag 26 januari 2018 het huurcontract voor het pand aan het Winschoterdiep 50, waar drie opleidingen van de Noorderpoort naar toe verhuizen na de zomer van 2018.

De opleidingen Entree, Veiligheid & Vakmanschap en Beveiliging starten in het schooljaar 2018-2019 in deze nieuwe locatie.

De ondertekening van het huurcontract vindt plaats om 16.00 uur, tijdens de start van de open dagen van Noorderpoort. Het contract wordt getekend door Rob Schuur, voorzitter College van Bestuur van Noorderpoort, en Mario Peters, eigenaar van het pand aan het Winschoterdiep.

Open dagen

Tijdens de open dagen van Noorderpoort opent de Noorderpoort gelijk die middag om de komende verhuizing alvast te vieren. Bezoekers kunnen informatie krijgen over de opleidingen Entree, Veiligheid & Vakmanschap en Beveiliging en kunnen alvast proeven wat de locatie straks allemaal te bieden heeft.

Inspirerende leeromgeving

Met de komst van deze drie opleidingen, vestigt Noorderpoort zich steeds meer op het Europapark, zodat daar een inspirerende leeromgeving kan ontstaan voor de mbo-studenten van Noorderpoort.

Verbouwing

De komende maanden wordt het pand aan het Winschoterdiep klaargemaakt voor de komst van de studenten. De verbouwing is al in volle gang. Het doel is dat de Noorderpoortstudenten hun schooljaar 2018-2019 goed kunnen starten. De volledige verhuizing vindt uiteindelijk plaats in de zomer van 2018.

Het oude gebouw van de studenten, aan de Pop Dijkemaweg in Groningen, wordt gesloopt. Daar komen huurwoningen te staan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen