Verschillende stremmingen bij Kempkensberg

Foto: Google Maps

Door rioleringswerkzaamheden bij de Kempkensberg zijn van maandag 8 januari tot en met vrijdag 2 februari en in het weekend van 16 februari verschillende stremmingen voor het verkeer. Er wordt gewerkt tussen de Hereweg en de oprit naar de zuidelijke ringweg door Combinatie Herepoort.

Voor auto- en fietsverkeer van en naar de Hereweg geldt een omleiding, meldt Aanpak Ring Zuid.

Afsluiting Kempkensberg in beide richtingen

De Kempkensberg is in beide richtingen afgesloten tussen de Hereweg en de oprit naar de zuidelijke ringweg van maandag 8 tot en met zondag 14 januari. De oprit naar de zuidelijke ringweg blijft vanaf de Helperzoom en het DUO-gebouw wel bereikbaar.

De omleidingsroute is aangegeven met borden en loopt via het Europaplein en de Hereweg-Meeuwerderweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 7.00 en 19.00 uur.

Kempkensberg alleen open vanaf de Hereweg

Van 15 januari tot en met 2 februari is er één rijstrook open van de Hereweg naar de oprit van de zuidelijke ringweg en naar de Helperzoom. Verkeer vanaf de Helperzoom en het DUO-gebouw kan wel naar de oprit van de zuidelijke ringweg, maar niet naar de Hereweg.

De omleidingsroute loopt via het Europaplein en de Meeuwerderweg-Hereweg.

Afsluiting fietspad

Vanwege de werkzaamheden is het fietspad vanaf de Hereweg tot aan het DUO-gebouw in beide richtingen afgesloten van maandag 8 januari tot en met vrijdag 9 februari. Fietsers worden omgeleid via de Waterloolaan.

Weekendafsluiting Kempkensberg

In het weekend van 16 tot en met 19 februari is de Kempkensberg in beide richtingen dicht tussen de Hereweg en de oprit naar de zuidelijke ringweg. Het fietspad is dan wel weer open. De omleidingsroute voor autoverkeer is weer via het Europaplein en de Hereweg-Meeuwerderweg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen