Voormalig directeur Peter Kruyt van Centrum Veilig Wonen plotseling overleden

Foto: De Redactie

Voormalig directeur Peter Kruyt van Centrum Veilig Wonen (CVW) is afgelopen nacht plotseling overleden.

Dat heeft het CVW bekendgemaakt. ‘Centrum Veilig Wonen is heel veel dank verschuldigd voor de bevlogen inzet van Peter Kruyt.’

Kruyt overleed aan een hartstilstand in Costa Rica, waar hij en zijn vrouw sinds 21 december op bezoek waren bij hun zoon. Twaalf dagen geleden nam Kruyt afscheid van CVW.

Tijdens zijn afscheidsreceptie keek Kruyt in een betrokken en gloedvol betoog terug op drie hectische jaren bij CVW. Kruyt kwam in aanraking met de aardbevingsproblematiek in 2014 sinds de oprichting van het CVW.

Toen in maart 2017 duidelijk werd dat de NAM op afstand zou komen en de Nationaal Coördinator Groningen regisseur werd van de aardbevingsaanpak werkte Kruyt aan een reorganisatie bij CVW zodat de organisatie klaar zou zijn voor deze nieuwe opgave.

Kort voor zijn vertrek bereikte hij een overeenkomst over deze organisatietransitie met de Ondernemingsraad van CVW. De organisatietransitie zal worden uitgevoerd onder leiding van Geeke Feiter, die per 18 december algemeen directeur is van CVW.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden