Kinderen ontsteken op powerbikes lampjes kerstboom Vismarkt

Foto: SKSG

Voor de ontsteking van de kerstboomlampjes op SKSG powerbikes op de Vismarkt.

Kinderen hebben afgelopen vrijdag 1600 ledlampjes in de kerstboom op de Vismarkt ontstoken. Het was de aftrap van het winterspektakel waarbij de kinderen energie opwekten met speciale powerbikes.

Powerbikes

De powerbikes zijn speciaal ontwikkeld door Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) om kinderen op een gezonde manier duurzaamheid te laten ervaren. Het was een groot succes op de Vismarkt in winterse sferen met kerstmuziek, warme chocolademelk en vooral veel lichtjes, meldt de SKSG.

De powerbikes zijn in de kerstvakantie, tijdens winkelopeningstijden, vrij toegankelijk voor iedereen die de fietsen wil komen uitproberen om de Vismarkt te laten stralen.

De fietsen zijn te vinden bij het tijdelijke voorlichtingscentrum van het VVV kantoor.

‘Met alles wat in je vermogen ligt zorgen voor het kapitaal van morgen’

SKSG staat en gaat voor plezier, een gezonde leefstijl en duurzaamheid. Volgens de overtuiging van SKSG kun je niet vroeg genoeg beginnen met het aanleren van een gezonde leefstijl. Daarnaast is het de ambitie om de duurzaamheidsambassadeurs van de toekomst op te zien groeien bij SKSG. Onder duurzaamheid verstaa de SKSG het streven om ‘met alles wat in je vermogen ligt te zorgen voor het kapitaal van morgen’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden