Stijging aantal vacatures bij Alfa-college door toename studenten en onderwijsinnovatie

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/ Wutsje

Het aantal vacatures bij het Alfa-college is verdubbeld de afgelopen maanden. Deze stijging komt door een toename van het aantal studenten.

Ook het aantal aanmeldingen bij het Alfa-college is net als vorig schooljaar sterk gestegen. Er wordt extra geïnvesteerd in onderwijsinnovatie. Docententeams krijgen meer tijd voor onderwijsvernieuwing en het ontwikkelen van samenwerking met het regionale bedrijfsleven.

Vacatures
De afgelopen zes weken zijn in totaal veertig vacatures uitgezet variërend van docenten tot medewerkers voor innovatieve projecten. Vacatures voor docenten Engels, Nederlands, scheikunde en gespecialiseerd in Hout en meubel blijken wat lastiger te vervullen.

Banenmotor
“De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd; in onze medewerkers, in de vernieuwing van onderwijslocaties maar ook in onderwijsinnovatie. We merken dat we hiermee meer leerlingen trekken. Hier zijn we ontzettend blij mee. Bijkomend voordeel is dat we ook als banenmotor in het Noorden fungeren. We zijn op zoek naar professionele en enthousiaste docenten die ons onderwijs versterken”, aldus Wim Moes, voorzitter College van Bestuur van het Alfa-college.

Begeleidingstraject
Nieuwe docenten krijgen een speciaal begeleidingstraject en voor iedere nieuwe docent is er een eigen docentbegeleider waar hij terecht kan voor vragen en coaching.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden