Open Dag Hanzehogeschool Groningen

Foto: Google Maps

De Hanzehogeschool Groningen houdt op zaterdag 11 november een Open Dag. Vanaf 10.00 uur wordt op bijna alle locaties, behalve Dansacademie Lucia Marthas, informatie gegeven over de ruim zeventig bachelor-, master-, MBA- en deeltijdopleidingen.

Het gedetailleerde programma is te vinden op www.hanze.nl/opendag.

Masteropleiding

Tijdens deze Open Dag wordt extra aandacht besteed aan de masteropleidingen van de Hanzehogeschool. Er wordt zowel voltijd, deeltijd als duale masters aangeboden in de belangrijkste studierichtingen.

Deze masters sluiten prima aan bij de bacheloropleidingen, waardoor er geen schakeljaar gevolgd hoeft te worden. Op die manier is het mogelijk om binnen vijf of zes jaar naast een bachelor ook een mastergraad op zak te hebben.

Tijdens de open dag is er voorlichting over alle masters in voltijd. Kijk hier voor een overzicht van alle masteropleidingen van de Hanzehogeschool Groningen.

De Grotius Minor

Ook wordt op zaterdag 11 november informatie gegeven over De Grotius-minor. Deze minor is bedoeld voor vluchtelingen die op dit moment een verblijfsplaats hebben in Noord-Nederland en in staat zijn om op hoger onderwijsniveau te studeren en voldoende beheersing hebben van de Nederlandse taal.

Het onderwijsprogramma bevat onderdelen die van belang zijn voor het integratie- en inburgeringsproces en er wordt intensief aandacht besteed aan (studie)loopbaanbegeleiding. Medewerkers en studenten van de Hanze leveren op vrijwillige basis een aandeel aan deze minor.

Opleidingsoverstijgende informatie

Naast gerichte voorlichting is er ook ruimte voor opleidingsoverstijgende informatie, zoals een workshop studiekeuze, oudervoorlichting, brede voorlichting over de economische opleidingen. Daarnaast is er een Energieplein en een informatiemarkt.

​​​Vervoer

Er rijdt met grote frequentie een gratis pendelbus vanaf het station tussen alle locaties. Voor de rijroute per auto of fiets naar de locatie, check de website.

Dansacademie Lucia Marthas ​organiseert op een andere datum een open dag.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden