Verschillende activiteiten voor kinderen tijdens landelijke stakingsdag Basisscholen

Foto: De Redactie

Tijdens de stakingsdag van het basisonderwijs morgen, donderdag 5 oktober zijn bijna alle leerlingen vrij. Speciaal hiervoor zijn een aantal activiteiten voor deze speciale ‘extra’ vrije dag.

Een Zomerweeksportweek Special wordt georganiseerd op donderdag 5 oktober vanwege de geplande staking van veel scholen in het basisonderwijs. Er wordt sportieve dag georganiseerd in samenwerking met Sportcentrum Kardinge. Kinderen zijn welkom voor een fantastische dag vol tennis, schaatsen, squashen, zwemmen en meer.

Het programma is van 9.00 uur tot 17.00 uur, inclusief uitgebreide lunch.

De kinderen kunnen tussen 8.00 uur en 8.45 uur gebracht worden en tot 17.30 uur opgehaald worden. In overleg zijn aangepaste tijden mogelijk.

Voor meer informatie en aanmelden: zomersportweek.nl

Musea

Het Groninger Museum en het Universiteitsmuseum in Groningen nodigen kinderen uit om gratis langs te komen.

Het Universiteitsmuseum is geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. ‘Doe bij ons een speurtocht en ontdek hoe gezond je leeft’, aldus het RUG.

Bij het Groninger Museum is een kinderprogramma. Het inloopatelier is gratis en er zijn rondleidingen op vaste tijden om 10.00 uur, 11.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur. Ook kan er een fantasiedier gemaakt worden, meldt het Groninger Museum.

Kinderopvang

Ook meerdere kinderopvanglocaties bieden donderdag extra buitenschoolse opvang aan, zoals de vestigingen van SKSG in Groningen .

GDC4KIDS Sport & Spel Dag

Het Groningen Dance Center (GDC) organiseert een GDC4KIDS Sport & Spel Dag. Kinderen kunnen aan diverse activiteiten meedoen en ook eten en drinken wordt verzorgd voor de kinderen.

De kinderen zijn welkom vanaf 8.00 uur en mogen om 16.00 uur weer opgehaald worden. De bijdrage hiervoor is €20,- per kind.

Alle kinderen vanaf 4jaar zijn welkom en hoeven geen lid van GDC te zijn om deel te nemen aan deze dag.

Locatie: Groningen Dance Center, Damsterdiep 27 – 29, in Groningen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen