‘Little Lovely Living siert één jaar de winkelstraten van Groningen’

De winkels van A Little Lovely Company, ‘Little Lovely Living’ in de Herestraat en Astraat in Groningen bestaan één jaar.

Little Lovely Living is een publiekstrekker voor de stad gebleken het afgelopen jaar. Vanuit het hele land en daarbuiten komt jong en oud naar de winkels om de zoete totaalbeleving mee te maken, meldt de organisatie. Ze reizen af naar Groningen voor de originele lovely collecties, maar ook voor de over-the-top milkshakes, de lekkerste macarons, homemade taartjes, uitbundige ijsjes en cookiedough.

Van Groningse keukentafel tot over de grens

Ontwerpsters en oprichters Judith de Ruijter en Nikki Hateley: moeders van in totaal 7 kinderen, startten hun Little Lovely avontuur in 2014. Gewoon vanaf de Groningse keukentafel hadden ze samen een gedeelde droom: ‘het transformeren van gewone huis- en kinderkamerdecoraties tot items die het dagelijkse leven net iets meer ‘lovely’ maken’.

A Little Lovely Company is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf dat producten levert aan meer dan 3200 retailers. Winkels als Wehkamp, VTwonen, Selfridges, Galeries Lafayette, Le Printemps, El Corte Ingles en MOMA New York behoren ondertussen tot hun vaste klantenkring. Met dit succes konden de eerste flagship stores in het centrum van Groningen natuurlijk niet uitblijven.

Winkelbezoekers komen van heinde en verre

Little Lovely Living is een sterke belevings-winkel. Sommige winkelbezoekers zijn soms meer dan drie uur onderweg om zich onder te dompelen in alle loveliness. Het zoete interieur van de winkels en alle handgemaakte milkshakes, ijsjes en andere lekkernijen worden royaal gedeeld op social media: wat zeker een kracht van deze winkels is. Inmiddels staan ook andere steden te springen en wordt er ook gekeken naar uitbreiding.

Tijd voor een nieuwe collectie

Met het jubileum, de herfst die op komst is en fans die staan te springen, is het volgens A Little Lovely Company hoog tijd voor een nieuwe collectie. Deze collectie ligt sinds vrijdag 8 september in de Little Lovely Living(s).

Nieuwe collectie – © A Little Lovely Company
© A Little Lovely Company

Nieuwe producten zijn onder andere dekbedden, diverse tasjes en snackbakjes. Nieuwe designs die in de collectie worden opgenomen zijn onder andere een schattig eendje, een pandabeertje en konijntjes.

Bezoekers die nieuwsgierig zijn kunnen langskomen in één van de winkels of kijken op de website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden